Sista båtutfärdenHär kommer en bild från söndagens båtutfärd.
Ni ska nog få se fler, men inte just nu för nu måste jag gå och läsa till matematikförhöret...

Vad tycker du om bilden?

En fråga till dig!

Det ska jag, och det ska bli väldigt skoj! Ser verkligen fram emot det! :)

Ska du dit? Har du varit där förut? Vad tyckte du isåfall?
Skriv en kommentar, jag är nyfiken! :)


Stormigt hav


Bilder från lördagen.
Det blåste ganska mycket som ni kanske ser. Jag hade fullt upp med att hålla balansen och se till att kameran inte blev helt genomblöt för det var ungefär lika mycket vatten i luften som i havet... Eller ja, kanske inte riktigt lika mycket, men nästan... :)

Vad tycker du om mina stormiga havsbilder?

Gå rakt framåt och vänd sedan till vänsterDessa skuggor tycker jag är lite roliga.. :) Vad tycker du om bilden?

Kallt


Det känns på något sätt lite som vinter när vattenpölarna frusit till is. Snöat har det också gjort det här veckoslutet, men nästan allt hann smälta bort medan jag åt morgonmål igår... Lite is fastnade iallafall på bild. :)

Och bilderna i det här inlägget föreställer en vägg! :)


GråttKan någon gissa vad bilderna föreställer?

Fredag.
Skönt med veckoslut! Har inte hunnit fota på nästan hela veckan så imorgon ska jag gå ut och fylla kamerans minneskort med många fina höstbilder. Medan hösten ännu är här, det snöar för tillfället... :)

Ha en trevlig kväll!

TassigtJag älskar bilder på katt-tassar!
Lurviga och söta.

Orange


Findus
...Jag tänkte skriva en rubrik som innehåller ordet höst, men ångrade mig. Typ alla de senaste rubrikerna har varit "höstrubriker"...
Har ni också märkt att den fina, passligt varma hösten bytts ut mot en kall, mörk och regning. :(
Inte trevligt alls!

Söndag

Fastän jag har haft höstlov de tre senaste dagarna så har det inte hänt så mycket här på bloggen.. Varför? Jo jag håller på att göra en fotobok med sommarbilder åt min mamma. :)
Den är snart färdig, kanske redan idag. Sen när den kommit hem i postlådan kan jag se om jag kan visa den åt er på något sätt.. :)

Se upp!Den här bilden är fotad på motocrossbanan i Vanda. Jag tycker den blev ganska cool. Vad tycker du?

Vill du se motocrossbilderna så hittar du dem här: Del 1 och Del 2.

Hösten blir snart vinter...Det snöade idag!
Inte mycket men i allafall. Mörkt har det blivit också, jag fick nog söka fram ficklampan när jag skulle gå till busshållplatsen idag på morgonen..

Någon som spionerar


Höstglädje!

Vad är roligare än att hoppa omkring i en lövhög som någon just krattat ihop?
15 bilder med höstglädje! :)Ganska härliga fastän bilderna inte är av bästa kvalité, eller var tycker du? :)

10.10.10Rubriken till det här blogginlägget är kanske inte så personligt. Många, många andra bloggare har nog också  skrivit en likadan rubrik idag. Men det är inte varje dag det är 10.10.10. :)

Ni får se lite gamla bilder nu, de bilder jag fotat idag och igår har jag inte hunnit lägga in i datorn än. Fotade ganska skojiga bilder på min katt idag, ska nog fixa ihop en liten bildserie imorgon om jag hinner..

Höst.


BinkeMin katt Binke.

Har just på något lustigt sätt lyckats läsa igenom allt som vi har till samhällsläraprovet imorgon.. Flera timmar tog det. Sista provet för den här provveckan.. Vi får se hur det går...

Solen lyser där ute så jag ska nog gå en sväng med kameran innan det blir mörkt. :)

Mera motocrossBlev riktigt nöjd med bilden ovan. Fick med ett flygplan också. :)Klicka här för att se de andra bilderna som jag visade igår.

Motocross

På Söndagen var jag med Anton, Atte och Ludde till motocrossbanan i Vanda.
Fick komma med och fotografera när Atte träningskörde. Hade aldrig fotograferat motocross förut och det var riktigt intressant. På kameran fanns 754 st bilder när jag kom hem och många blev jag riktigt nöjd med. :)

Så hela upplevelsen var dammig men rolig! :)
Atte och Ludde.

Fler bilder kommer...

2 timmar fotopromenad

Här kommer lite bilder från dagens två timmar långa fotopromenad. :) Katten var också med, men tröttnade efter halva vägen och försvann..Alla har tydligen inte klarat skogspromenaden lika bra som jag..Härliga höstfärger! Hoppas det är lika fint väder imorgon också.


Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com