Vattenyta

Fotade lite igår kväll före solen gick ner.
Det var jättefint väder med blå himmel, vilket gjorde att vattnet också fick en fin blå färg. Och med ett höstlöv blev det ännu finare. :)

Vad tycker du om bilderna?

Ny design

Den nya bloggdesignen är äntligen på plats.
Jag hade väldigt svårt att bestämma vilken bild jag skulle använda, men jag valde till slut den här. Blev ganska nöjd faktiskt. :)

Före/Efter


Nå, vad tycker ni?

Bilder från Lördagen

Lördag kväll spenderade vi ute på en holme i havet. Såklart så ska ni få se några bilder. :)

Har inte hunnit visa den tidigare, har haft ganska mycket att göra. Nu börjar dessutom prov-veckan så nu kommer jag att ha ännu mera att göra.. Så var beredda på att bloggandet kanske inte blir det bästa nu de närmaste dagarna..Pappa fastnade också på några bilder.Picknick i solnedgången..Och sist men inte minst: Min snygga hoppbild som jag fotade med min nya fjärrutlösare! :)

Vad tycker ni om bilderna?

Höstlöv i vattentunnan

Foto: Jag


Paketet innehöll en...

...Fjärrutlösare!Jepp, en Hähnel Giga T Pro. :)
Har inte riktigt hunnit testa den så mycket än, men snart är det veckoslut och då blir det antagligen självporträtt i massor. Det ska bli riktigt skoj! :)

Paket till mig
Sony A350 + Sigma 70-300mm F4-5.6 DG MACROJag har fått ett paket idag.
Skulle fota det när jag kom hem men då var det redan så mörkt att ljuset inte riktigt räckte till. Så ni får se vad det är imorgon.. :)

Höstplask


Sony A350 + Sigma 70-300mm F4-5.6 DG MACRO

Vad tycker du om bilden?
 Hade en vattentunna där det flöt omkring höstlöv och lite stenar och så blev det såhär. :)

Det var så vackert väder när jag vaknade idag, men medan jag åt morgonmål så hann det börja regna och bli mulet.. :( Lite synd för det har inte varit soligt på länge..

Havsbilder
Sony A350 + Sigma 70-300mm F4-5.6 DG MACRO

Stormigt hav och mörka moln.
Det blåste ganska mycket när vi åkte ut med båten till havet, så vågorna var väldigt stora. Tyvärr syns bara molnen och inte vågorna på bilderna. Tog inte ens fram kameran när vi åkte för jag hade fullt upp med att hålla i mig.. Och så stänkte det ganska mycket vatten.. :)

Motljus
Sony A350 + Sigma 70-300mm F4-5.6 DG MACRO

Några dagar gamla bilder..

Kom just hem från havet. Vi var ut dit för att jag skulle fotografera lite. :)
Jag har inte hunnit tittat på bilderna ännu, ska nog göra det snart.. :) Ni får säkert se några redan ikväll, så håll utkik! :)

Dagens favoritbild


Sony A350 + Sigma 70-300mm F4-5.6 DG MACRO


Slutade skolan en timme tidigare idag, så när jag kom hem tog jag kameran och gick ut och fota. Det här är nog en av dagens favoritbilder. :) Gillar den vita blomman mot den svarta bakgrunden.

Vad tycker du om bilden?

Upp och nerJepp, lite kvällspysslande i Photoshop. :)

Det är mörkt och regnigt ute, inget fotoväder direkt.. Imorgon slutar jag lite tidigare så då kanske jag hinner ut och fota lite. Skulle verkligen vilja det! :) Löven på träden har redan hunnit bli lite röda, så jag kanske skulle få några höstiga bilder till min nya bloggdesign.

Min svartvita kattBinke ♥.


Det är inte varje dag som jag visar svartvita bilder. Har lite extra Photoshoptid nu när läxorna är gjorda, så värför inte? :) Skoj med lite variation.

Gult och blåttEn liten höstbild som jag fotade på veckoslutet.. Härliga färger!

Nu när det har blivit höst så skulle jag också vilja ha en lite höstigare bloggdesign.. Måste fixa något nytt.. :) Den som jag har nu känns lite för somrig..


Rosa

Har just läst klart tidningen Digitalfoto som jag fick idag och tänkte att jag skulle visa er dessa bilder som jag fotade igår kväll när vi var ut och åka båt.

Spegellugnt och vacker solnedgång. Kan det bli bättre? :) Det var lite svårt att fota när båten hela tiden rörde på sig, men några bra bilder blev det. :)

Höstfärger


Dagens fotoutflykt

Jag var ut till en holme och fotografera idag.
Just när vi hade startat började det regna, bara lite men ändå. Tur så slutade det en stund efter att vi kommit fram. :) Annars skulle det inte varit så roligt..

Fiskaren med röd jacka är min syster. Någon fisk fick hon inte men hon blev bra på bild.. :)

KossorJag var och fota kossor idag.
Första gången i mitt liv, tror jag. Någon ko har nog aldrig fastnat på bild förut. :)
Där fanns en liten kalv också, den skulle jag nog gärna ha velat ta med mig hem! Söt var den. :)

Fredag idag!Det är verkligen skönt med lite veckoslut! Jagt är inte riktigt van med så långa skoldagar som vi har nu i gymnasiet.. Skolan tar ganska mycket tid. Slutar jag kl. 16 är jag först hemma kl. 17 och så måste jag äta lite och läxorna måste göras, och sen är det nästan kväll..
Det har säkert märkts här på bloggen att skolan tar mycket tid..

Imorgon ska jag iallfall gå en sväng med kameran har jag tänkt. Skulle även vilja åka ut till havet och fota lite. :)
Hoppas bara att det inte regnar så mycket!

Ha en bra kväll! :)

Natur


Stackars lilla fågelnEn liten fågel flög mot vårt köksfönster för några dagar sedan.. Stackarn.. :(
Det är inte riktigt varje dag som man har möjlighet att fota fåglar på här så nära håll..

Höst

1 September idag. Höst alltså. Känns konstigt att vara tvungen att komma ihåg att ta vantarna på när man går till busshållplatsen och hämta jackan från skåpet när skolan slutar.. Men höstens färger gillar jag - mycket! :)


Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com