3Vilken är din favoritblomma?
Jag gillar utblommade maskrosor. Folk brukar skratta åt mig när jag säger det men jag tycker att de är de vackraste blommorna. De är sådär enkla och fina. Det finns en jättefin maskroslampa på IKEA som jag skulle vilja ha, men den passar nog inte riktigt in i mitt rum...

Vad tycker du, gillar du maskrosor?

ZzzzzzzEn liten trött Findus.


En kramJag har fotat en massa havsbilder nu på veckoslutet men har inte hunnit köra in dem i datorn än. Kanske hinner jag med det ikväll, vi får se. Så visar jag några för er sedan! :) Ha det bra så länge!

Glad midsommar!Glad midsommar!


Rosor


Snäcka


Ett torn av stenar


Min småkusin som bygger ett stentorn.

Hej på er! Det var länge sedan, en hel vecka närmare bestämt. Det har bara inte funnits tid över att blogga och dessutom har vädret varit så fint så jag har inte riktigt haft lust att sitta inne vid datorn. Den tid jag inte sommarjobbat har spenderats utomhus med vänner och familj. Jag har tänkt så att jag samlar en massa bildmaterial nu när det är fint väder och visar bilderna för er sedan någon dag då det är regnit och kall. Hur låter det?

Idag är det en regnig dag så idag är det en titta-igenom-bilder dag! :)

Havet


Äntligen kan man börja åka ut till havet igen, jag har väntat jättelänge! Jag och min familj åkte ut till en holme med träbåten förra onsdagen och kameran följde såklart med. Kom till och med ihåg att packa ner stativet så jag prövade att ta lite vattenbilder med lång slutartid (bilden längst ner). Men det hade inte hunnit bli tillräckligt mörkt så vattnet blev inte riktigt så dimmigt på bild som jag hade hoppats. Jag får pröva pånytt en annan gång. :)


Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com