Siluett
Då var första dagen på provveckan avklarad! Nu är det bara fyra prov och en bildanalys kvar... Sedan efter provveckan är det inte långt kvar till sommarlovet! (Här tänker vi positivt!) ;)

MörkblåTänk vad fina mönster snö och is kan ha...

Solnedgång


Sony A350 + Sigma 70-300mm F4-5.6 DG MACRO


Det var sol igår kväll så jag och min syster tog en liten promenad i det härliga vädret. Kameran följde såklart med och jag kom hem med lite bilder på solnedgången. Fint, eller hur? :)

BlåsipporOj vad jag är sugen på att fota blommor och insekter och sådant med lite färg! Den här bilden är fotad i april 2010, alltså för nästan ett år sedan. Men nu är det redan mörkt ute så jag får nöja mig med FOTO-tidningen som kom idag... Det är makrospecial! :)

20 fingrar


Sony A350 + Sony DT50mm F1.8 SAM


En liten bildserie på mina händer som jag fotade förra veckoslutet. Vad tycker du om bilderna?

Natur
Sony A350 + Sigma 70-300mm F4-5.6 DG MACRO

Några naturbilder som jag fotograferade idag.

Det håller på att bli vår.
Man ser redan ungefär en m² av gräsmattan på vår gård. Nog för att det är en halv meter snö överallt utom där, men ändå. Tur så ska det bli varmt nu i veckan. :)

Tulpaner


Sony A350 + Sony DT50mm F1.8 SAM

Spindelnät och soligt väderVad mycket svartvita bilder det har blivit nu på sistone. Vad kan det bero på..?

Det är härligt väder ute, strålande sol och fint. Men jag är förkyld och hemma från skolan tredje dagen i rad så för mig blir det nog bara att vara inne och vila... :(

BarfotaÄr det någon annan än jag som vill att det ska bli sommar? Kan inte den här snön försvinna snart..?

Många små vattendroppar


Svartvit maskrosBilden är fotograferad i augusti 2010.

Lördagens utflykt till havetPå lördagen (5.3.2011) var vi på en liten utflykt till havet. Vi var på väg hit till Klovharun (Tove Janssons holme) men det fanns bara ett litet problem, det var öppet vatten mellan oss och holmen.Nu vill ni säkert veta vilka vi som var med på den här utflykten. Nå det var jag och de här hoppande typerna här ovanför.Med sig hade mina två småkusiner varsin röd sparkstötting.Den ena sparkstöttingen parkerades på isen......medan den andra fick följa med till den här lilla holmen som vi valde att besöka istället för Klovharun, för ingen av oss var direkt sugen på att simma...Efter att den andra sparkstöttingen parkerats startade ett snöbollskrig.
Vi var inte ensamma där ute på isen utan där fanns också en massa långfärdsskrinnare. Det såg riktigt roligt ut, jag skulle gärna vilja testa på det själv.Det var min lördag i bilder. :)

Skidspår


Sony A350 + Sigma 70-300mm F4-5.6 DG MACRO

Hur kommer det sig att jag är så extremt dålig på att hitta på rubriker?! Det är ju nästan tragiskt...

Fredag idag! Den här veckan har nog varit evighetslång, tur att det är veckoslut! Har inte rört kameran på en nästan hela vecka ( har inte hunnit ), men vi har planerat en liten fotoutflykt tills imorgon. Vi får se vad det blir med den saken...

Men ni ska ha en trevlig kväll och jag ska gå se om jag hittar någonting gott att äta, lite efterrätt skulle sitta fint!

Ny design!Den nya bloggdesignen är klar! Äntligen! 

Jag är riktigt nöjd. Brukar alltid tröttna på bilderna så fort, men nu har jag hittat lösningen på det problemet - ett bildspel! :) Ska nog fylla på med mera bilder när jag hinner.

Är det någonting som ser fel ut eller inte fungerar så skriv gärna en kommentar!


Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com