AutumnVad det är fint med alla höstfärger! Jag slutade tidigt idag så jag hann ut och fota lite, det blev en massa löv och lite bilder på katten. Nu är jag jättesugen på att fota porträtt, kanske ska fråga lillasyster om hon har lust att vara modell en stund... ;)

Har ni varit ute och fotograferat hösten? :)

Fånga hösten på bild

Panik...Jag drabbades just lite smått av panik när jag märkte att min externa hårdskiva där jag förvarar en stor del av mina bilder vägrade öppna sig... Tur så fixade det sig till slut! Puhh! Kanske jag sakta borde börja ta lite säkerhetskopior av mina bilder. Men det tar ju så otroooligt länge.

Nu ska jag iallafall gå till svampskogen med mamma och jag tror att kameran får följa med. Jag har inte hunnit fota på hela veckan så det ska bli riktigt skoj! Vi hörs! :)

Ny design!

Nu är den nya designen här!
Den är lite bredare än den förra men annars är den ganska lika. Längre bak i arkivet kommer det att se lite fånigt ut för att bilderna där är för smala, men det ska vi inte sörja för. :) Bildspelet i headern är fortfarande kvar men där är inte ännu så många bilder, jag ska fylla på med mera höstbilder sen när jag hinner...

Före/Efter


Nååå, vad tycker ni? Är bildstorleken bättre? :)

...Hade nyss en ny design på prov här några minuter (tröttnade snabbt den här gången) och kom fram till att jag gillar den här såpass mycket att jag inte vill byta bort den än. Den här kommer säkert att piffas upp snart och jag har funderat på att fixa bredare bilder. Tycker ni det skulle vara bra om bilderna var lite bredare?

HöstigtHej på er!
Det var länge sedan jag uppdaterade senast och jag tänkte bara meddela att jag lever ifall det är någon som blir orolig. ;) Håller för tillfället på att fixa en ny bloggdesign och kommer att blogga lite oftare sen igen när den är på plats. Den kommer nämligen att bli lite bredare än den här så att det ryms lite större bilder. :) Det låter väl bra?

Och  så är jag med och tävlar i Matilda Holmqvists tävling där man kan vinna en reflexskärm... :)

Så länge gräset ännu är gröntTänk att det redan är september, ganska hemskt... Det var ju nyss sommar och varmt, vart tar tiden vägen? Jag har en massa skolprojekt som skulle måsta bli färdiga ganska snart men min inspiration ligger för tillfället på -10. Varje gång jag sätter mig vid datorn och skall ta itu med någon uppgift så slutar det med att jag sitter och läser bloggar... Någon annan som har samma problem? ;)

SjälvporträttFotade lite självporträtt idag. Först var det halvmulet, sen blev det mulet, efter en stund började det duggregna och mitt i allt öste regnet ner. Så jag fick avbryta mitt självporträttsfotograferande och springa in med kameran... Just typiskt!

Och så har jag anmält mig till Kulturkarnevalen, så den 10 november åker jag upp till Närpes och går på inredningslabb! Det kommer att bli jätteskoj! :)

:PIda

Alltså vilket smile på den vänstra bilden, precis som Shaun the sheep, ni vet, det där fåret! :)


Babbel och bildHej på er! Jag kom just hem från skogen, jag har varit där och fotat lite svampar och annat fint. Det var riktigt skönt att bara gå ut med kameran och koppla bort allt skolarbete. Vi har så mycket att göra den här veckan; förhör, läxor, inlämningsuppgifter och lite mera förhör...

Jeppjepp, men nu ska jag gå och fixa någonting gott att äta till kvällsmat så ni får ha en trevlig kväll! :)

Ida II


IdaHär kommer de första bilderna på söta Ida som jag fotograferade lördagen de 27 augusti. Det var första gången jag fotograferade en 1-åring och det var verkligen roligt! :) Fler bilder kommer så håll utkik!

Lustigt väder

Det har varit så lustigt väder idag, solen har lyst hela dagen men det har ändå regnat..? Så man har inte riktigt vetat om man ska vara inne eller ute... Jag skulle ha velat åka till havet och fotografera men det blev lite fotografering i blomrabatten och på stranden istället. Hoppas det är bättre väder imorgon! :)

Har också hunnit redigera klart bilderna på Ida idag! :)


Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com