Fotoutmaning

 
Hej på er!
Jag tänkte alltså köra igång en liten fotoutmaning med temat färger och det är bara att hänga på! En ny färg varje vecka och det är ingen skillnad om man fotar en bild eller en hel bildserie. Ladda upp din bild/bildserie på din blogg och skicka en kommentar till det här inlägget med länken till ditt blogginlägg så att jag kan gå in och titta vad du fotat för fint! :) Veckans fototema är är färgen röd!
 
Vi kan ju ha söndagen som "deadline" och så hoppas jag att jag hinner ladda upp mina egna bilder tills dess... ;)
 
 

Lite jag och lite stickat

 
 
Läste lite inredningsbloggar idag morse och tyckte det var jättefint med grått. Funderade också på att starta en liten fotoutmaning med temat färger. En färg varje vecka. Är någon med? Vi startar med grått.

Söt sötare sötast

 
Dessa små filurer fotograferade jag lite på veckoslutet. Det var full fart på nästan hela tiden så man fick verkligen vara snabb med kameran! ;)
 

Sånt man blir glad av

I förrgår blev jag glad av att baka marränger fastän den ena plåten var lite för länge i ugnen och marrängerna blev och se ut som om de innehöll choklad.
 
Igår blev jag så glad av att vara och hälsa på mina småkusiner och fota deras fina kattungar. (Mera om det senare när jag hunnit redigera klart bilderna...)
 
Och idag på matrasten blev jag så himla himla jätteglad när jag loggade in på Bloglovin och möttes av de här fina orden Naemi skrivit om mig och min blogg! Ta en titt på hennes fina blogg här! :)
 
Så jag önskar alla nya läsare välkomna och jag hoppas att ni stannar! :) Om ni vill kan ni följa mig på Bloglovin här och på Instagram: @amandagrisen. Ha en fin kväll! :)

Söndag

 
...

Kvällssol och skolstart

 
Nu är vi tillbaka i vardagen då med alltför tidig väckning på morgonen, mosig skolmat och gurka som smakar tandläkarhandskar. Skolan började alltå igår, sista året i gymnasiet. Lite kvar att kämpa...
 
Fin kvällssol finns det ännu i allafall!Hade tänkt fixa en ny höstdesign till bloggen men jag tror att det får vänta tills det blir höst påriktigt! ;)

Hallonhattar

 
...Jepp, jepp...Har plockat hallon idag...

Blåbär

 
Alltså ni kan inte ana hur mycket jag kämpade för att få ihopplockat de här blåbären så att jag skulle kunna fota dem! Det tog evigheter och så råkade jag trampa omkring i ett pissmyrsbo och blev anfallen av en hel armé med myror. Tips till alla bärplockare: Ta gummistövlar istället för flipflops på fötterna när ni går till blåbärsskogen...


Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com