En bok om att göra mönster

 
Igår kom boken jag beställt! Inspiration på hög nivå! :)

Myggbett


Kattungar

 
Idag var vi och hälsade på två kattungar som flyttat in hos mina småkusiner.
Finns det någonting sötare? Svar: Nej.

Konfirmationsporträtt | Hanna

 
Här är några av Hannas konfirmationsporträtt som jag fotade förra söndagen. Visst liknar hon Amanda Seyfried? Filmen Dear John kom ännu på TV samma dag som jag hade fotat Hanna och där har ju Amanda Seyfried en av huvudrollerna, så jag blev ju nästan lite rädd sedan när jag redigerade bilderna och såg hur mycket hon och Hanna faktiskt liknar varandra... :)

De senaste dagarna...

 
...har det regnat och vi har mumsat jordgubbar. Var är sommarvädrat?! Jag vill ju använda mina nya shorts utan att frysa ihjäl!

Loppisfynd

 
Det har varit lite tyst här på bloggen den senaste tiden eftersom jag har haft fullt upp med att redigera klart konfirmationsbilderna jag fotade i söndags. Blev i allafall klar idag och jag hoppas att jag får visa några av bilderna här på bloggen sedan. Förra söndagen var jag också på lantloppis och kom hem med den här fina kameran! Ett riktigt fynd! :)

Sommardagar

De senaste dagarna...
 
...har det varit fint väder.
 
...vi har gjort sommarens första havsutfärd med familjen.
 
...jag har spenderat en dag på bryggan tillsammans med en vän.
 
...plockat fina blommor.
 
...och fotat fina blommor.
 
...gått barfota i gräset.
 
...och gosat med katten.
 
...min fina slöankompis. 
 
Ja, och så har jag läst några böcker (tyvärr inga på engelska och finska fast jag borde göra det). För er som vill ha någonting bra att läsa så kan jag rekommendera Eldvittnet av Lars Kepler. Och så har jag ätit glass och jordgubbar och slappat lite till. Vad har ni gjort? :)


Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com