Snigel

 
En bild från gårdagen fotopromenad. För den som undrar så är det inte alls trevligt att ha en snigel som kryper omkring på handen, men vad gör man inte för konstens skull? Blev rätt nöjd med bilden iallafall, vad tycker du? :)

Antonia

 
En till bild från studentfotograferingen med Antonia... :)

...


Regning dag

(heter "amandagrisen" på instagram)

Det har regnat precis hela dagen idag så det blev lite shopping tillsammans med mamma och lillasyster. Kamerans USB-sladd lyckades jag glömma på jobbet på fredagen så jag kan inte ens föra över bilderna som jag fotat till datorn, så det blev en Instagram-bild istället... :)

Små djur [Tisdagstema]Här är mitt bidrag till veckans Tisdagstema. Har följt den bloggen länge men har aldrig kommit mig för att vara med själv... Men den här veckan så! :) Min systrer hittade ett par sniglar när vi var på promenad i regnet igår... :)

Lillsyrran


Finaste modellen och finaste ljuset! :)


Studentporträtt | AntoniaFörra lördagen fotade jag Antonias studentporträtt samt var med och serverade på hennes studentfest. Dagen började med strömavbrott och regn men det blev riktigt riktigt bra sen till slut! :)


InstagramNär jag fyllde 18 förra onsdagen fick jag en ny telefon i födelsedagspresent, så nu finns även jag på Instagram! Jag heter amandagrisen där, och ni som inte har instagram kan kolla på mina bilder här. Det är beroendeframkallande det här...

Vad heter ni på Instagram? :)

CS6Testar Photoshop CS6! ♥Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com