Pyssel

 
Idag har jag pysslat lite, länge sedan jag gjorde det senast...
 

Ljus, skuggor och bortglömda bilder

 
Idag är det en sådan dag att jag har inspiration att göra precis allt annat än att läsa på filosofiprovet som jag har imorgon. Jag skulle vilja fota, teckna, pyssla, fixa julkort, jobba på mitt diplomarbete i bildkonst... Har faktiskt gjort en lista på allt jag skulle vilja göra, och den listan har lite på 70 punkter just nu. Kanske jag läser en stund nu så gör jag någonting roligt sedan.
 
För ett par veckor sedan hade vi en temadag i skolan och jag var och fotograferade med min fina vän Ellinor. De bilderna hade jag helt glömt bort att visa er, hittade dem nyss i utkast-mappen här på bloggen... Sådant får ju inte hända... Här är några iallafall:
 

Hej Julgubben!

Bilder: 1,2,3,4,5,6,7.
 
Hej Julgubben!
Snart är det jul igen och jag har varit ganska snäll i år, så här är min julklappsönskelista:
 
♥ Ett bälte från H&M. Helst svart men mörkbrunt går också.
Sandmannen av Lars Kepler.
♥ Boken A day in the world : ett dygn i tusen bilder.
Boken Vihan liekit av Suzanne Collins.
♥ En Fjällräven Kånken - ryggsäck. (Mörkgrå eller blå).
♥ Prenumeration på tidningen Aktiv Träning.
♥ Prenumeration på tidningen Deko.
 

Hörrni, jag vann Jarinas fototävling! Tusen tack till alla som röstade! ♥

En uggla i ram

 
Nu har min ugglebild fått en ram! Vet dock inte var jag ska hänga upp den... Hittade också lite svarta saker som blev ganska fina på bild. Där är ugglan jag ritade för en tid sedan, min inspirationsbok, ett par Kalle Anka - glasögon och en gammal kamera som tyvärr inte fungerar. Ibland blir jag så glad över att mamma sparar en massa onödiga saker, de där glasögona skulle jag ha slängt för länge sedan!
 
Om ni undrar varför bilden är lite brusig är det för att den är en instagrambild tagen med mobilkameran. Ni hittar mig som @amandagrisen på instagram. Ha en fin kväll!

Det är fult att tigga röster...

 
...därför tänkte jag bara meddela att jag kommit till final i Jarinas fototävling. Om man vill får man jättegärna rösta på min bild (nr 5) här. ♥ Jag tror det är först gången jag kommit till final i en fototävling hos någon blogg så jag är jätteglad! Om jag vinner tror jag att jag ska välja ett stjärnfilter och då ska ni få se på nattfotografering! ;)

Fåglarna

 
God morgon på er!
Här är ett par bilder till från gårdagens foto-workshop där vi skulle fota vår stad. Lyckades få med fåglarna på ett hörn också, haha!  De är alltså inte photoshoppade utan råkade flyga förbi precis när jag tog bilden. :)
 
Och idag är det äntligen fredag och min fina mamma fyller år - grattis!
 
 

Staden

 


Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com