Inspiration i massor

 
Åh, hittade den perfekta gråa bakgrunden när jag var och fotade för ett tag sedan.
 
 
Just nu har jag så mycket ideer och inspiration att det bara kliar i fingrarna! I dag på håltimmen skrev jag en lista på en massa saker som jag vill pyssla och fixa - allt från fotografering till tygtryck. Tiden bara rusade iväg och jag tänkte inte märka att min lektion snart skulle börja så det var nästan så att jag kom försent...
 
 
En grej på min lista var att testa lägga på texturer på ett foto i photoshop, och ganska snyggt blev det ju! Nu ska jag fortsätta skriva ner pyssel-ideér på min lista, inspiration är det bästa som finns! ♥
 

...

 
Hej på er! Det har varit lite tyst här den senaste tiden, ska försöka bättra på det lite... Men ni får ha en fin måndag och så ska jag försöka fundera ut vad jag ska blogga om! ;)

Fototävling

 
Med den här bilden deltar jag i Jarinas fototävling där man kan vinna en valfri produkt från johanpixels.se (max. värde 150 kr). Nu gäller det bara att hålla tummarna! ;)

Höstlovshärligheter

 
Det här höstlovet har jag varit och shoppat och köpt en alldeles för dyr vinterjacka som jag är så himla nöjd med, besök I Love Me - mässan i Helsingfors samt ätit fin middag hos en vän till familjen. Utöver det så har jag såklart slöat lite och varit på promenad med kameran.
 
 
Och nu ska jag ta det riktigt lugnt resten av kvällen! Ha det bra!
 
 

Höstglitter

 
Några bilder från veckoslutet när jag och min syster var till skogen och plocka fina höstlöv. Höstlovet börjar också snart, lite skola ännu imorgon och sedan är det ledigt! :)
 

Kex och konstböcker


Orange

 
Veckorna går så fort, nu är det söndag igen! Ganska hemskt att man snart måste börja fundera på vad man ska köpa för julklappar åt folk...
 
Ellens bild → klick!
 

Har lottat ut nästa veckas fototema och det blev färgen rosa/ljusröd. Hoppas ni vill vara med nästa vecka också, deadline söndagen den 21 oktober! Skicka en kommentar med länken till din bild till det här inlägget. ;) Läs mera om fotoutmaningen här.

 

Regnig höst

Är i skolan och har håltimme nr 2/3 idag... Är också jätteglad för jag får äntligen börja med mitt bildkonstprojekt! :) Har väntat på det länge länge och har inspiration i massor!

Tuffing

Min snygga syster.

Lite lila

 
Låt mig presentera min lila kudde som tydligen inte alls ser lila ut på bild... Lite kex bakade jag idag också.
 

Har lottat ut nästa veckas fototema och det blev färgen orange. Hoppas ni vill vara med nästa vecka också, deadline söndagen den 14 oktober! Skicka en kommentar med länken till din bild till det här inlägget. ;) Läs mera om fotoutmaningen här.

 
 
Kexen var goda fastän veckans fotoutmaningsbilder inte blev så bra. Alltid någonting positivt.

Fredag

 
Äntligen är det fredag. Prov-veckan är förbi och jag har ett ledigt veckoslut och ska bara ta det lugnt. Det regnar ute så det blir myskväll här inne istället. Lite läsande och lite filmtittande och sådär. Ha en fin fredag allihopa! :)

Paus i provläsandet

 
Såhär fint höstväder är det idag, lite dimma och lite duggregn. Tog en paus i provläsandet och gick på promenad.


Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com