Igår

 
Eftersom jag inte hade kameran med mig igår när vi var och åka båt tänkte jag att jag skulle visa lite instagrambilder istället. Så här fint var det alltså ↑. ;)
 
 
Och så hittade jag också någonting fint på golvet i vårt arbetsrum, en hel bunt med gamla teckningar som jag och min syster ritat när vi var små!
 
Ha en fin söndag allihopa och var lite avundsjuka på mig som är ledig imorgon också! ;)

Sagoskogen

 
Den finaste platsen.

Bättre sent än aldrig [Fotoutmaning]

 
Japp, jag är helt medveten om att det inte är söndag idag, men eftersom jag inte hann med förra veckan så postar jag min bild nu istället. Temat var alltså färgen blå och det var inte alls så lätt att hitta någonting blått här bland höstlöven. Så på bilden ser ni alltså mina fina blåa gummistövlar (jag hoppas att ni som följer mig på instagram inte blir galna nu för ni har redan sett ett x antal bilder på mina gummistövlar..).
 
Glöm inte heller att ta en titt på Ellens blåa bilder!
 

Har lottat ut nästa veckas fototema och det blev färgen lila. Hoppas ni vill vara med nästa vecka också, deadline söndagen den 6 oktober! Skicka en kommentar med länken till din bild till det här inlägget. ;) Läs mera om fotoutmaningen här.

 
 

...

 
Teckning nummer 2 idag. Det är skoj att rita med tunn tusch!

Fotosällskap

 
Det här är Findus. Om han inte får sitta på min rygg när han vill så hänger han i benet istället. Nu har jag fyra små hål i mina fina blåa leggings...
 
Jag hade tänkt fota en bild till veckans fotoutmaning idag och till det skulle jag ha behövt fjärrutlösaren till kameran, men den är spårlöst försvunnen. Har ingen aning om var den är... Nå, bara att leta vidare då...

Kreativ dag idag

 
Gissa vem som har en ledig dag idag? Jo, jag! Och jag har tänkt utnyttja min lediga dag till att göra allt möjligt kreativt och började med att teckna lite. Har inte tecknat på länge så nu är jag jätteinspirarad, ska ta och fortsätta nu!

Söndag

 
Det har varit ett ganska stressigt veckoslut. Projektarbeten, prov och inlämningsarbeten som ska vara klara nu i början på veckan så jag har haft en del att göra. Därför har jag inte heller fotat någon bild till den här veckans fotoutmaning och jag skäms nog lite för det är ju jag som ordnar den... Men ska försöka fota nu i veckan... Hade tänkt "fuska" lite med att visa några gamla bilder istället men de var inte alls så blåa som jag kom ihåg.
 
Ovan ser ni iallafall några bilder som jag fotade i augusti när jag var med fotoklubben Kamera-67 på utflykt till havet. Ha en fin söndag allihopa!

Höstpyssel

 
Det här har jag pysslat med idag. Samlat ihop lite vackra höstlöv och satt in alla i en gammal telefonkatalog. Nu hoppas jag bara på att de ska bli riktigt platta och fina så att jag kan fortsätta mitt pysslande sen!
 
 
Och så hittade jag också en riktigt fin plantering.
 
@amandagrisen
 
Skulle inte kunna leva utan instagram... Det bästa som finns!

Yellow

 
Då var det söndag igen och dags att publicera bilden till veckans fotoutmaning. Denna vecka var temat gult och jag märkte idag mitt i studentskrivningsläsandet att jag inte ännu hade fotat någon gul bild, så det var en bra orsak att ta en liten paus i läsandet! ;)
 
Ellen var också med och fotade den här veckan!
 

Har lottat ut nästa veckas fototema och det blev färgen blå. Hoppas ni vill vara med nästa vecka också, deadline söndagen den 23 september! Skicka en kommentar med länken till din bild till det här inlägget. ;) Läs mera om fotoutmaningen här.


...

Två bilder från idag.

Hej katten.

 
Hej katten och hej studentskrivningar! Jepp, imorgon börjar studentskrivningarna och jag skriver engelskan och finskan nu på hösten. Jag har alltid tyckt att det är lääänge läänge tills studentskrivningarna börjar, man är ju nästan vuxen när man skriver studenten. Men det är imorgon det börjar.

Grönt

 
Den finaste gröna färgen i naturen hittar men enligt mig just efter att det regnat. Så den här veckan har jag krypit omkring i trädgårdslandet efter regnvädret och fotat denna bild till veckans fotoutmaning med temat grönt. Tycker att persiljan på bilden nästan ser ut som små träd...
 
Den här veckan var Emma också med och fotade, så glöm inte att ta en titt på hennes bild också! Om det är någon som inte hann med så är det ingen fara, man kan ännu skicka länken till sin bild fastän jag redan publicerat inlägget! :)
 

Har lottat ut nästa veckas fototema och det blev färgen gul. Hoppas ni vill vara med nästa vecka också, deadline söndagen den 16 september! Skicka en kommentar med länken till din bild till det här inlägget. ;) Läs mera om fotoutmaningen här.


Fotoutmaning [rött]


 
Här är mina bilder till veckans fotoutmaning med temat rött! Jag blev så glad när andra än jag också ville vara med, så ta också en titt på Ellens, Almas och Annas fina röda bilder!
 
Har lottat ut nästa veckas fototema och det blev färgen grön. Hoppas ni vill vara med nästa vecka också, deadline söndagen den 9 september! Skicka en kommentar med länken till din bild till det här inlägget. ;) Läs mera om fotoutmaningen här.


Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com