Grönt

 
Den finaste gröna färgen i naturen hittar men enligt mig just efter att det regnat. Så den här veckan har jag krypit omkring i trädgårdslandet efter regnvädret och fotat denna bild till veckans fotoutmaning med temat grönt. Tycker att persiljan på bilden nästan ser ut som små träd...
 
Den här veckan var Emma också med och fotade, så glöm inte att ta en titt på hennes bild också! Om det är någon som inte hann med så är det ingen fara, man kan ännu skicka länken till sin bild fastän jag redan publicerat inlägget! :)
 

Har lottat ut nästa veckas fototema och det blev färgen gul. Hoppas ni vill vara med nästa vecka också, deadline söndagen den 16 september! Skicka en kommentar med länken till din bild till det här inlägget. ;) Läs mera om fotoutmaningen här.


Kommentarer
Ellen (alatariel)

Äsh vad tråkigt, jag hann och glömde bort att ta en bild! :> Men kan jag ta både en grön och en gul bild den här veckan? :)

2012-09-10 | 18:03:59
URL: http://alatariel.papper.fi
Ellen (alatariel)

Här kommer mitt inlägg: http://alatariel.papper.fi/2012/09/16/gul-och-gron/
Och så skall det ju stå i min förra kommentar "hann inte". :P Och så vill jag ännu tillägga att din gröna bild var jätte fin.

2012-09-16 | 17:19:47
URL: http://alatariel.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback

Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com