Grönsaker, katter och byxbuntar

Har inte riktigt hunnit "bara gå ut och fotografera" på ganska länge så jag hade nästan glömt hur skönt det är. Här på bild fina grönsaker från eget växthus/trädgårdsland.
 
Kan inte förstå hur jag ska kunna flytta och lämna våra små fina kissekatter hemma i Finland..
 
Vill ännu att det ska vara barfotaväder men nu börjar det sakta men säkert bli höst.
 
 

Sanna

 
För en tid sedan fotograferade jag Sannas studentbilder. Jag fullkomligt älskar molnigt väder och grått hav, och Sanna blev ju väldigt bra på bild så det var en riktigt riktigt skojig fotografering! :)

...

 
Har nyss fotat lite självporträtt, snart blir det cykeltur och sen är det dags för lunch. Skönt med lediga dagar!
 
 

Ledig fredag

 
Hej på er! Det har varit så otroligt mycket den senaste tiden så bloggandet har inte riktigt hunnit med... Jag ska ju flytta till Malmö i slutet av augusti så alla kvällar den senaste tiden har gått åt att försöka hitta någonstans att bo men det fixade sig tillslut! 
 
Det här har också varit min första "lediga vecka" på länge. Förra fredagen slutade jag det bästa sommarjobbet någonsin - jag sommarjobbade som fotograf på Borgåbladet och trivdes så himla bra och lärde mig massor! Denna vecka har ändå varit full med allt möjligt annat, har bl.a gjort andra skedet i bilskolan och så har jag hjälp lillasyster att flytta in i sin lägenhet. När vi bar in hennes saker funderade jag nog på hur sjutton jag ska få med alla mina saker till Malmö... Fastän hon inte hade mycket saker fick vi ändå gå fram och tillbaka från bilen flera gånger - och jag ska åka flyg...
 
 
Är det annars någon av mina läsare som bor i Malmö, går i Malmö högskola eller ska börja studera vid Malmö högskola? :)
 
Märker också att bloggen skulle behövas piffas upp lite snart, ska ta itu med det så fort jag hinner!
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com