Evil plans and other stuff

I lördags bar det av på kryssning till Stockholm tillsammans med min mamma, min syster och mina två fina vänner Jorunn och Nicole. Vi åkte in till Stockholm och gick i butiker där en stund före vi promenerade genom gamla stan ut till Södermalm.
 
 
Dessa två härliga anteckningsböcker fick jag med mig hem från Lagerhaus. Det är så roligt att vara i Sverige när man hittar en massa saker med finurliga  texter på, sådant hittar man inte alls här i Finland. Jag köpte också en svart lunchlåda med texten:
 
DAGENS LUNCH
Kan innehålla spår av rester
 
 
Det var meningen att vi skulle gå till Fotografiska men tiden räckte inte till så vi tog bara en snabb titt i shoppen. Förövrigt åt vi en massa god mat - det bästa var nog plättarna till morgonmål (ett måste när man är på kryssning), och såfick vi en lindrig överdos av finsk karaoke och så bröt jag min godisstrejk efter 2 år och 19 dagar. Jag åt en Marabou Mint krokant - chokladplatta (King Size) och det var så himla gott!

Vinter

 
Fastän jag är väldigt väldigt trött på vintern nu och bara längtar till våren så blev jag väldigt glad när det såg ut såhär utomhus idag. Åt snabbt morgonmål och tog sedan kameran och begav mig ut på en liten fotopromenad.

Lina

 
Lina fick en ny facebook-profilbild igår... :)

Hej

 
Hej på er! Testade lite bokstavsstämplar för ett tag sedan men kom fram till att det är mycket roligare att rita med vanlig svart tusch ↑. Jag har också nyss fixat en ny 2013 - mapp på min dator och håller på att dela in den i månader och andra underrubriker. Ska nämligen försöka hålla lite bättre ordning på mina bilder i år... Vi får se hur det går... Ordningen var rätt bra ifjol men i år ska den bli fantastiskt bra! Ha en fin kväll!

Kex

 
Igår firade jag nyår med mina fina vänner och med mig hade jag dessa supergoda kex som vi åt till efterrätt. Receptet finns här om det är någon som vill testa laga sådana. Receptet är på finska men det blir en rätt bra översättning med google translate (bortsett från att lätt vispade ägg översätts till lätt misshandlade ägg...)


Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com