Evil plans and other stuff

I lördags bar det av på kryssning till Stockholm tillsammans med min mamma, min syster och mina två fina vänner Jorunn och Nicole. Vi åkte in till Stockholm och gick i butiker där en stund före vi promenerade genom gamla stan ut till Södermalm.
 
 
Dessa två härliga anteckningsböcker fick jag med mig hem från Lagerhaus. Det är så roligt att vara i Sverige när man hittar en massa saker med finurliga  texter på, sådant hittar man inte alls här i Finland. Jag köpte också en svart lunchlåda med texten:
 
DAGENS LUNCH
Kan innehålla spår av rester
 
 
Det var meningen att vi skulle gå till Fotografiska men tiden räckte inte till så vi tog bara en snabb titt i shoppen. Förövrigt åt vi en massa god mat - det bästa var nog plättarna till morgonmål (ett måste när man är på kryssning), och såfick vi en lindrig överdos av finsk karaoke och så bröt jag min godisstrejk efter 2 år och 19 dagar. Jag åt en Marabou Mint krokant - chokladplatta (King Size) och det var så himla gott!

Kommentarer
Jarina

Åh, Lagerhaus är så bra butik! Man hittar alltid nånting där. Och dedär blocken var ju fina :)

2013-01-23 | 19:14:09
URL: http://jarina.fi/
Ulrika - Fotograf u.norman

Snygga anteckningsböcker! Vad synd att ni inte hann med Fotografiska :/

2013-01-24 | 07:13:22
URL: http://unorman.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback

Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com