Lycka!

 
I höst blir det inte Leksands folkhögskola som det först var tänkt utan det blir grafisk design på Malmö högskola! Kunde inte tro att det var sant när jag loggade in på antagning.se förra fredagen och möttes av att det lyste grönt vid Malmö högskola. 1092 sökande och jag är en av få antagna! Så gissa om jag har svävat omkring på moln den senaste veckan! ;)
 
Så nu söker jag någonstans att bo, SÅ OM NÅGON HAR ELLER VET NÅGON SOM HAR EN LÄGENHET ELLER ETT RUM ATT HYRA UT FÅR DEN GÄRNA HÖRA AV SIG! :) Behöver all hjälp jag kan få!

Kommentarer
Juliana

grattis till dej! :)

2013-07-18 | 20:19:07
URL: http://photosbyjuliana.blogspot.com
Ellen (alatariel)

Åh gud vad awesome! Stort grattis!! :D
SV: Tusen tack, och det var så lite så! ^^

2013-07-18 | 21:47:15
URL: http://alatariel.papper.fi
emelie

Vad roligt! Det är väldigt fint i Malmö, är en sådan stad som växer på en när man är där. Fast vet dessvärre inget om boende. Du kanske redan har koll, men så här skrev i alla fall Malmö Högskola för några dagar sedan på facebook: "Till alla er som kommer till Malmö högskola i höst - Kom ihåg att ställa er i bostadskö! Kolla också Malmö högskolas egna bostadssajt: http://hemma.mah.se/ och ta del av informationen på vår webb: http://www.mah.se/bostad " :)

2013-07-19 | 11:15:35
URL: http://emelierut.blogg.se
Malin Aurora

Åh grattis!

2013-07-20 | 09:22:38
URL: http://vildblommor.blogg.se/
Sara

Åh, grattis fina du! Är så glad för din skull.
Längtar till den dagen jag också blir antagen till högskola, och få plugga det en vill och framför allt FLYTTA! Haha. :)

2013-07-29 | 17:21:27
URL: http://completemadness.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback

Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com