Perspektiv

 
I kursen Teckning och visuell gestaltning håller vi på med att teckna perspektiv. Läxan till fredagen var att man skulle teckna av ett rum det var inte alls så enkelt som man kanske skulle tro, men det är så skoj! Åh - jag triv så otroligt bra på utbildningen!

Loppisfynd

 
En av de bästa sakerna med Malmö är att här finns en massa fina loppisar. Förra lördagen fyndade jag dessa saker på höstloppiset i Folkets park. Både polaroidkameran och den andra kameran borde enligt försäljaren fungera och jag fick dessutom med film till polaroidkameran så det ska bli spännande att testa. Har även köpt två andra kameror på loppis här så jag börjar ha en fin liten samling snart.
 
Ska gå köpa lite ordentligt fotopapper så ska jag sedan skriva ut lite bilder från instagram och rama in dem i den fyrkantiga ramen. Ha en fin lördag allihopa!
 

Fågel


Känns skoj att kunna fotografera fåglar med 50mm objektiv... :)

Syrran min

 

Malmö

 
Nu har jag börjat komma tillrätta med mitt lilla liv här i Malmö. Trivs så himla bra här var jag bor, i skolan och i klassen. Jag känner att jag har valt rätt. 
 


Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com