En liten liten uppdatering

 
Hej på er!
Här har det varit dött. Väldigt väldigt dött väldigt väldigt länge. Det där med bloggandet glömdes lite bort och så räckte tiden inte riktigt till när jag började plugga. Är i Finland nu över sommaren och sommarjobbar som fotograf på Borgåbladet - så himla kul jobb! Åker hem igen till världens bästa Malmö i augusti och så börjar skolan igen i september. Längtar massor! 
 
Vet inte hur det blir med bloggandet - säger inte att jag slutar men säger inte heller att jag fortsätter. Har tänkt fixa en hemsida någon gång inom en snar framtid men vi får se hur det blir med den saken.
 
Tänkte bara kika in och meddela att jag nog fortfarande lever samt önska er en riktigt fin fortsättning på sommaren! Psssst - har instagram (@amandagrisen) , där dyker det upp lite bilder nu och då om man vill ta sig en titt! Hejhopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback

Mitt namn är Amanda Englund, jag är 19 år gammal och pluggar grafisk design vid Malmö högskola. Jag brinner för fotografering, älskar havet, inspireras av livet och fotograferar dig gärna! Läs mer....

amanda.katarina.94@gmail.com